Senenin Yıldızları Ödül Töreni

Her sene Yıldız Holding bünyesinde gerçekleşen ve Yıldız Holding değerleri içerisinde fayda sağlayan projelerin ödüllendirildiği Senenin Yıldızları Ödül Töreni 21 Şubat Cumartesi Ülker Sport Arena’da gerçekleştirildi.

 


Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen “Senenin Yıldızları” ödülleri için 136 inovatif proje yarıştı. 5 kategoride verilen ödüller, 2014 yılında Yıldız Holding’e 150 milyon liralık mali katkı sağladı.
Yıldız Holding’in yedi yıldır çalışanları arasında gerçekleştirdiği “Senenin Yıldızları” yarışması,  kurumların çalışanlarını ödüllendirme sistemlerine güzel bir örnek teşkil ediyor.

Yıldız Holding ve şirketlerindeki çalışanların en iyi iş uygulamalarının ödüllendirildiği “Senenin Yıldızları” projesi, çalışanları ekip olarak başarıya taşıdığı gibi, holding stratejilerinin ve değerler sisteminin benimsenmesine de katkı sağlıyor.

2014 yılında ekip olarak projelendirilen uygulamaların değerlendirildiği yarışma sonunda, toplam 5 kategoride büyük ödül verildi. Toplam 136 projenin yarıştığı “Senenin Yıldızları” yarışmasında, jüri elemeleri ve holding içi oylama sonucunda, “Büyümeye Katkı” dalında “Ülker Saklıköy”, “Değerler” dalında Pasifik Gıda “B.İ.Z” projesi, “İnovasyon” dalında “O’lala”, “Maliyet Avantajı” dalında Azmüsebat “%35 Çelik Tasarrufu” ve “Operasyonel Mükemmellik” dalında “”Ülker Çikolata” “Bütünsel Mükemmellik” projesi ile ödüle layık görüldü.

yapılan ödül töreninde konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, “Senenin Yıldızları”nın ilk kez düzenlendiği 2008 yılında Godiva’yı alarak ilk global adımı henüz attıklarını hatırlattı.

“Godiva hepimiz için bir işaretti. Bundan sonra gözümüz dünyanın üstünde, dünyanın gözü de bizim üzerimizde olacaktı” diyen Ülker, “2008’den bu yana geçen süreçte bir dünya oyuncusu olmayı öğrendik. DeMet’s’in ardından gelen United Biscuits alımıyla birlikte gıda alanında dünyanın en önemli küresel şirketlerinden biri olduk.

İlkelerimiz ve değerlerimiz de evrensel bir nitelik kazandı” diye konuştu.